"Тека" - мивки

РазпечатайEmail
"Тека" предлага на пазара богат избор от мивки за вграждане от инокс, гранитни мивки, мивки от стъкло и други.
МивкиМивки
МивкиМивки
МивкиМивки
МивкиМивки
МивкиМивки
Производител: Тека
Описание

Мивки Мивки "Тека" - Каталог

Ъглови мивки:
В широката гама от мивки 'Тека' ъгловите модели привличат с оптималното използване на ъглите и 'мъртвите' зони в кухнята.

Висококачествен хирургически инокс:
Висококачественият инокс използван от 'Тека' е най-атрактивният, устойчив и дълготраен на пазара. Сериите AISI 304 са сплав от 18% хром и 10% никел. Хромът увеличава твърдостта и устойчивостта и носи блясък и трайност. Никелът носи здравина на сплавта и подобрява устойчивостта. 'Тека' използва хирургичен инокс в цялата си гама мивки, уреди и бяла техника. Иноксовите мивки са вечна класика и се комбинират отлично с всеки стил мебели, особено с домакински електроуреди от същия материал. Иноксът е хигиеничен материал, лесен за почистване, устойчив и има пасивно защитно покритие срещу корозията, както и свойството да се самовъзстановява с помощта на кислорода от водата или въздуха.

Цедка (клапан):
Клапаните на мивките 'Тека' предпазват от попадане на отпадъци в канализацията. Клапаните с размер 3½' прави възможно инсталирането на мелница за отпадъци. Нещо повече - те подобряват значително външния вид на мивката.

Корито:
Коритата се използват за отцеждане или приготвяне на храна. Индивидуалните корита са подходящи за малки кухни. Заварени корита са онези, които са обработени с пясък и полирани след заваряването. По технически причини съществуват и корита, които не могат да бъдат заварявани, а са 'изтеглени' от цял метален лист и освен това са по-евтини.

Дълбочина на мивката:
Концепцията за голям диаметър и дълбочина на коритата са все по-оценявани и желани от потребителите и затова 'Тека' предлага корита с голям диаметър и дълбочина до 25 см., което увеличава функционалността на мивката и позволява да се мият големи тави, скари и тенджери. Дълбочината е разстоянието от равнината на ръба на мивката до нейния клапан.

Изключително блестящи полирани мивки:
"Тека" предлага мивки с максимален блясък при сериите 'Classic' ('Super bowl'), 'Cuadro', 'Trion' и монтиращите се под плот. Тези мивки имат интензивно полирана огледална повърхност (подложени при обработката си на различни видове полиращи четки за дълъг период от време).

"Седящи" мивки:
Популярни и просто като мивки за вграждане. Те са най-често срещания вид монтаж заедно с бордовите мивки. Ръбовете 'лежат' върху работния плот, а останалата част е поставена в отвора, направен в него. Малък издаден ръб предпазва от разливане на водата по работния плот.

Бордови мивки (за цял модул):
Популярен инсталационен вид. Мивката се монтира върху шкаф, като страниците не поддържат теглото й. Някои модели имат дървени рамки, за да направят инсталацията по-лесна и да подсилят структурата.

Ленени мивки:
Ленените мивки (познати и като сагре, декор и др.) намаляват видимите драскотини. Те са изработени от инокс и имат елегантен тънък релеф на повърхността, придавайки по-различен външен вид от стандартните иноксови мивки, но запазвайки всички техни важни характеристики.

Микротекстурни мивки:
Микроутекстурните мивки са подходящи заради външния си вид за комбиниране с алуминиевите елементи в кухнята. Те са по гладки от ленените мивки и са лесни за почистване.

Преливник:
Преливниците 'Тека' покриват нормата UNE EN 13 или 310 и са кръгли, с по-голям капацитет, отколкото правоъгълните или квадратните.

Полирани мивки:
Гладко полираните мивки 'Тека' имат трайно, лесно за почистване покритие, което е не допуска наслагването на мърсотия и варовик от водата. Това изпълнение изисква машинна обработка. Полираните мивки имат равномерен блясък и на при коритото, и на отцедника. Блясъкът е постигнат благодарение на фина и щателна полираща система.

Радиус:
Друга от най-важните характеристики на мивките е радиусът. Радиусът е разстоянието между ъглите на коритата, където те се пресичат.

Регенериращо свойство на мивките:
Пасивен прозрачен слой, с дебелина само няколко атома. Ако повърхността на инокса се надраска или повреди, тя се възстановява от въздействието на кислорода във водата. Това обяснява защо иноксът не изисква други предпазни слоеве срещу корозия, за да се запази бляскав за десетилетия.

Дебелина на мивките:
Дебелината е един от ключовите фактори за една мивка. Колкото по-тънка е тя, толкова по вероятно е да се деформира при контакт с горещ съд. Някои модели 'седящи' мивки и вграждащите се под плот мивки с 2 корита имат значителна дебелина: 1,2 мм на заварката и до 1 мм на коритото.

Подплотови мивки:
Подплотовите мивки се налагат все повече в кухненското обзавеждане, създавайки неутрален и естетичен завършек, търсен все по-често от дизайнерите и които изпъкват с лесното си почистване и дълбоки корита. Независимо от мивките с 2 корита, индивидуалните корита на подплотовите мивки предлагат много и различни комбинации, за да се адаптират към вкуса и нуждите на потребителите. Този вид мивки са с дебелина 1,2 мм. на заварената част и до 1 мм на коритата. Мивките за вграждане под плот имат аксесоари за прикрепяне. Шаблоните към мивките 'Тека' улесняват инсталацията им. Монтират се под мраморни, гранитни или синтетични повърхности, като технически камък например. Предотвратяват също и натрупването на мръсотия между работния плот и мивката. Ако мивката е правилно монтирана, тя не позволява течове.За нас


За нас

Най-продавани продукти:

Строителни материали и железария:

Бои, лакове, лепила, електроматериали, железария и водопроводни части, и много други...

Гарантирано качество

Гарантирано качествоГарантирано качество

Магазин и склад:

гр. Пловдив - 4000
бул. Христо Ботев 118
 
Телефони за връзка:
0887 795 904
0885 35 15 15
032 35 15 15


Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Website: www.stef001.com

Уеб дизайн AGRESIA.com