Ideal Standard

is-logo

Ideal Standard е водещата марка на Идеал Стандарт Интернешънъл.
Ideal Standard предлага цялостни решения за баня, които са „Вдъхновени от реалния живот”. Като водеща марка с иновативен и дизайнерски подход към създаването на решения за баня, Ideal Standard се стреми да създава продукти, които съчетават функционалното и техническо познание с дълбокото разбиране за интимната, лична роля, която банята играе в живота на всеки от нас.

Идеал Стандарт Интернешънъл е частна компания със седалище в Брюксел, Белгия, която развива независима дейност в Европа, Близкия и Среден Изток, Африка, както и в Латинска Америка. Основната дейност на компанията е съсредоточена в предлагането на решения за баня като мебелировка, оборудване и душ-кабини за домове, търговски сгради и институции. Компанията работи в над 20 страни и има около 11000 служители.

България е със стратегическа роля за развитието на мултинационалната компания Идеал Стандарт Интернешънъл в регион Източна Европа. От началото на 2011 г., след процес на сливане, в гр. Севлиево оперира обединената компания „Идеал Стандарт - Видима” АД – лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика. „Идеал Стандарт - Видима” АД управлява и дейностите по дистрибуция на продукти в Източна и Западна Европа, както и търговската дейност на Идеал Стандарт Интернешънъл  в регион Източна Европа.

В Ideal Standard винаги сме черпили вдъхновение от реалния живот. Реални хора. Реални ситуации. Водят ни постоянно променящите се потребности, вкусове и желания. Ние разбираме, че хората гледат на банята си по нов начин. Става дума за момента, времето, насладата. Независимо какво е ежедневието ни, времето прекарано в банята е специално.
За да откликнем на тези породени от реалния живот желания и потребности, ние създадохме нови категории продукти.

EXPERIENCE – За тези, за които банята е удоволствие. За тези, които искат да си създадат тихо убежище и да се наслаждават с часове. Изчистен и изискан дизайн, материали с най-високо качество, всеки елемент хармонично вплетен в цялостната картина.

EASY – Не винаги удоволствието се крие в прекарването на дълги часове в банята. Понякога просто са нужни добри, интелигентни и практични решения, които да бъдат съчетани за постигане на идеалната среда.

SOLUTIONS – За да черпят удоволствие от престоя си в банята, някои хора имат специални изисквания, може би свързани с физически затруднения или ограничено пространство. Малките детайли ни носят търсеното решение – достъпност, лекота на ползване, безопасност и функционалност.За нас


За нас

Най-продавани продукти:

Строителни материали и железария:

Бои, лакове, лепила, електроматериали, железария и водопроводни части, и много други...

Гарантирано качество

Гарантирано качествоГарантирано качество

Магазин и склад:

гр. Пловдив - 4000
бул. Христо Ботев 118
 
Телефони за връзка:
0887 795 904
0885 35 15 15
032 35 15 15


Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Website: www.stef001.com

Уеб дизайн AGRESIA.com