Кнауф България ЕООД

logo_knauf

”Кнауф” е фамилна фирма, основана от братята д-р Алфонс и Карл Кнауф през 1932 г. в гр. Ипхофен, Германия. Представителствата на Кнауф са в над 40 държави, а екипът наброява повече от 23 000 души.

Кнауф България ЕООД е регистрирано в София през октомври 1993 год. с учредител Кнауф – Австрия. Служителите в Кнауф България ЕООД към момента са повече от 250, като по-голямата част от тях са заети в Завода за гипсфазерни плоскости – Видин. Екипът на търговското представителство на фирмата в София се състои от 40 човека.

Основни цели на младото търговско представителство бяха утвърждаването на технологията на сухото строителство, изграждане и разширяване на дистрибуторската мрежа от самостоятелни оторизирани търговци на изделията на Кнауф в страната, да осигурява информационно всички свои партньори - архитекти, проектанти, строители, инвеститори и не напоследно място разработване и позициониране на Кнауф продуктите на европейският пазар, а именно:

∙ Системи от гипскартон за окачени тавани, предстенни обшивки, леки преградни стени;
∙ Системи от гипсфазер за сглобяеми къщи;
∙ Готови сухи смеси - гипсови и вароциментови машинни мазилки, анхидридни и циментови саморазливни подове, перлитни и изо-мазилки със стиропорени зърна;
∙ Система за външна топлоизолация на сгради;
∙ Благородни, минерални, силиконови и мазилки на основа изкуствени смоли;
∙ Обширна гама от строителна химия, лепила за плочки, топлоизолация, флекслепила, лепила плочка върху плочка и др.
∙ Мазилкополагащи машини, шнекови транспортьори, проходни смесители, машини за мокро торкретиране - производство на 100% дъщерната компания на Кнауф PFT

С успешната си пазарна политика, базирана на три принципа:

∙ консултации и техническа помощ за проектанти, архитекти и строители

∙ обучение на кадри за сухо строителство - Обученията се провеждат в отличната база на Българо-германския образователен център по строителна техника в Плевен

∙ добре изградена дистрибуторска мрежа от компетентни и надеждни партньори, Кнауф успява да се утвърди като лидер в сухото строителство.

През 1997 година Кнауф България ЕООД поема и реконструира заводът за гипсфазерни плоскости във Видин. Оборудван с най – модерна производстевна техника съобразно изискванията за качество и опазване на околната среда, заводът работи на европейско ниво. Произвеждат се търговските марки Vidiwall и Vidifloor.

През 2010 официално бе открит новия български завод за гипскартонени плоскости, намиращ се в община Гълъбово, 260 км югоизточно от София.

Завод Марица е с годишен производствен капацитет от 30 млн. кв. метра плоскости гипскартон, като за производството на плоскостите се използва техническият гипс (т.нар. РЕА-гипс).

Като водещ производител на строителни продукти Кнауф България ЕООД разполага с квалифицирани специалисти, които да откликнат на всеки Ваш въпрос, свързан с наш продукт, система или обект.За нас


За нас

Най-продавани продукти:

Строителни материали и железария:

Бои, лакове, лепила, електроматериали, железария и водопроводни части, и много други...

Гарантирано качество

Гарантирано качествоГарантирано качество

Магазин и склад:

гр. Пловдив - 4000
бул. Христо Ботев 118
 
Телефони за връзка:
0887 795 904
0885 35 15 15
032 35 15 15


Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Website: www.stef001.com

Уеб дизайн AGRESIA.com